Metada Platform je enterprise no-code platformou umožňující vytvářet SW aplikace bez nutnosti využití programátorů. Metada Platform umožnuje celou aplikaci vytvořit v návrhovém prostředí, zde i otestovat a následně spustit pomocí exekučního prostředí. Setup aplikace, tedy tzv. model se přímo vykonává v reálném čase sadou interpretrů a jedná se tedy o nejrychlejší možný způsob ověření nastavené aplikace, ale také nasazení aplikace do reálného využití. Inspirativní ráno je určeno všem, kteří chtějí nahlédnout pod pokličkou tolik skloňovaných low-code/no-code nástrojů a podívat se rovnou na ryze českou variantu vyvíjenou již více než 20 let.

Program

Přednášející

Jan Kobera

Senior Modelář a Model Architekt

Jan propadl kouzlu modelování aplikací před více než 10 lety. Přes doby ryze průkopnické se dostal až do současného využití model driven přístupu k tvorbě a interpretaci aplikací. Je jedním ze základních pilířů tvorby Metada Platform z pohledu použití modeláři, a to jak přípravou metodiky, kdy školí nové modeláře či vede metodicky implementační týmy pracující s Metada Platform, tak i z pohledu návrhu nových funkcí a postupů, tak aby prakticky neexistovaly překážky a hranice v rozsahu funkcí modelovaných aplikací v porovnání s vývojem aplikací standardním způsobem. Je přesvědčen, že již nyní jsou v porovnání s běžným vývojem low-code/no-code platformy významně lepší v rychlosti vývoje a dlouhodobé udržitelnosti podpory a rozvoje modelovaných aplikací.

Petr Majer

CSO, Senior Sales Executive

Petr se téměř celý svůj profesní život zabývá obchodem v IT, zejména obchodem pro specifické oblasti či industry edge technologie. Přes systémy pro kreditní registry, bankovní core systémy, systémy pro obchodování na kapitálových trzích, bateriová energetická úložiště či smart building automation zakotvil ve vodách low-code/no-code vývoje aplikací. Je přesvědčen, že enterprise low-code/no-code platformy jsou jednoznačnou budoucností vývoje, resp. tvorby korporátních aplikací. Nabízí se však i velmi úspěšné využití pro budování SW produktů či SaaS za využití model driven přístupu, který z jeho pohledu posune význam low-code/no-code ještě o krůček dále.

Registrace

Účast pro registrované zdarma.

Jméno (vyžadováno)

Příjmení (vyžadováno)

E-mail (vyžadováno)

Telefon (vyžadováno)

Poznámka